Џет-Сет
25. January 2017 - 13:37

Глумицата среде емисија направи тест за бременост - Резултатотги шокираше сите!

Мирка Василевиќ беше брилијантна во одговорите за бременост во емисијата „Амиџи шоу“ во која гостуваше.

Имено, откако и се смачило скоро секој месец да одговара на прашањата дали е бремена или не, глумицата го прифати предизвикот од Огнен Амиџиќ, среде емисија да направи тест за бременост.

Верувале или не - тоаи и го направила, а тестот покажа две црти!

Како што повеќето жени знаат, две црти значат дека е трудна, но во некои случаи и дека тестот е неважечки. Кај Мирка сепак беше ова второто.

- Две години не сум правела ваков тест, од бременоста со Михаил. Така што, овдека вели дека изгледа маку сум претерала. Вели дека е неважечки, дека мора повторно, се нашалила Мирка.