Живот
5. May 2018 - 12:56

Глетка која ќе ве стопи: Шар Планина преполна со мечиња

Благодарениe на совесните лoвечки друштва, Шар Планина станува се поголем дом на се повеќе мечиња.

Како доказ за тоа се овие видеа. Членовите на ловечките друштва ги хранат мечките и останатите диви животни на Шар Планина и успеваат да снимат несекојдневни видеа од нив.

Во прилог погледнете го видеото од мечињата на Шар Планина.