Бизарно но вистинито
14. April 2016 - 18:48

Гинеколог објавил фотографија додека прстите му биле во вагина на жена

Доктор ќе добие отказ поради оваа работа.

Тој се сликал додека ја прегледувал бремената жена додека раката му била во нејзината вагина.

Безсрамниот гинеколог сликата ја објавил на социјалните мрежи.

Министерот за здравство во Малезија наредил да биде казнет овој доктор па затоа тој ќе добие отказ.