Балкан
12. March 2017 - 11:23

Филмска ликвидација во Будва - убиен познат бизнисмен

Уште една филмска ликвидација се случи во Будва. Во населбата Дубовица околу 22 часот со огнено оружје е ликвидиран бизнисменот Слободан Слобо Шарановиќ, додека бил во ообичаена ноќна прошетка. 

- Мислевме дека станува збор за грмотевица. Така се затресе како да е пукано од голема висина, ова е сведоштвото на луѓето кои се нашле во близина на местото на свирепата ликвидација.

Убиството го поврзуваат со некоја криминална група, но познаниците велт дека Слободан немал никакакво полициско досие и дека бил како и секој обичен семеен човек кој поседувал луксузна пицерија и слаткара. 

Полицијата работи на расветлување на убиството.