Џет-Сет
26. October 2017 - 13:04

Еве што им порачаа Синан и неговиот син Ален на оние што го прогласија за мртов

Здравствена состојба на Синан Сакиќ е подобра. Како што веќе објавивме тој се наоѓа на клиника во Тузла, а освен сопругата и синот, вчера го посети и неговиот пријател Мухарем Сербезовски.
 
Самиот Синан се насмеал на дезинформациите дека починал, што како бомба одекна на социјалните медиуми. Тој покажа дека не го загубил својот весел дух со она што го напраил на фотографијаа.
 
Всушност, со насмевкана лицето, Синан и неговиот син им покажаа среден прстна сите кои го прогласија за мртов.