Живот
29. December 2016 - 14:21

Еве кога сексот е најдобар - во овие денови морате да водите љубов

Колку и да ви се чини дека денот во неделата нема врска со сексот, истражувањата кои се споведени во Англија го докажуваат спротивно. 

Експертите од оваа земја дошле до заклучок дека сабота и недела се најпопуларни денови за водење на љубов.

Се верува дека во сабота луѓето се најопуштени и поради тоа се најзаинтересирани за секс. Меѓутоа тоа не значи дека овие дена вашиот сексуален однос ќе биде најдобар.

Што повеќе секс имате во останатите денови, ќе биете помалку под стрес, така да- не чекајте викенд. Многу парови повеќе сакаат спонтаност, па зацртаното и оечкуваното едноставно гуши.

Исто така и утринскиот секс може да ја поправи енергијата, па не чекајте викенд за да бидете добро расположени.