Живот
26. November 2018 - 22:30

Една фотографија, а 1000 зборови: Неговото височество-татко!

Татко, син, чадор и дожд. На оваа фотографија има нешто многу повеќе од што ќе забележите на прв поглед.

Тука можете да ја видите големината на зборот “татко“.

Надвор многу врне, а овој татко си го земал своето дете од училиште. Единствен проблем е што имале само еден чадор.

Но, за таткото не било воопшто потребно размислување и тој го направил чекорот кој сигурно би го превземал секој татко.