Џет-Сет
18. November 2019 - 8:31

„Џокер“ заработи над една милијарда долари

Филмот „Џокер“ најверојатно во текот на викендот заработи повеќе од една милијарда долари.

„Џокер“ до четвртокот, според кината, имаше заработено 999 милиони долари.

Филмот е и прв чие прикажување не е дозволено за деца помлади од 17 години без придружба на родители.