Македонија
10. April 2020 - 13:07

Две лица починати и нови 48 заболени во Македонија

Во последните 24 часа на територијата на Македонија се регистрирани нови 48 нови  случаи  и двајца починати од Ковид-19.

Со ова вкупниот број на заболени во Македонија достигнува 711 лица, а пикот на заразата се очекува на крајот на овој месец.