Бизарно но вистинито
6. December 2017 - 14:38

Донеле лав и бебе во емисија во живо, не ни помислиле што може да се случи!

Кога ќе го погледнете видеото единствена работа која нема да ви биде јасна , како оваа жена се уште се смее?

Можеби тоа е нормално во нејзиниот свет, но изгледа како таа лавовите да ги храни со деца. Чудно како за некои луѓе она што не е нормално е нормално.

За некои ова видео е вознемирувачко, а за некои е поучно од повеќе аспекти.

1. Децата и диви животни, посебно оние опасни не се никако паметна комбинација, што знае дете што е лав.

2. На дивите животни местото им е во дивина, не се само тие виновни за ваквото однесување.

Погледнете го видеото: