Живот
16. January 2016 - 10:45

Доказ дека за мајчинската љубов нема граници

Погледнете го овој краток видео запис снимен според вистинска приказна, а во него ќе видите мајка која, за да помогне на својот болен син се одлучила да си го промени целиот живот.

Нејзиниот син со месеци чекал на листата за трансплантација на бубрези, а мајката одлучила да ослабе 20 килограми за да се најде на листата ако донатор.

Оваа мајка секој ден трчала, ја променила својата исхрана, а сето тоа за да помогне на својот син.