Бизарно но вистинито
23. January 2017 - 21:16

Девојче почна да вика на час од болки: Кога и притрчаа професорката и ученците здогледаа бебе во локва крв

Сајтот Viral4real објави снимка од тинејџерка од Тајланд која наводно се породила во училница, а никој од нејзините другари во училницата не знаел дека е бремена.

На сајтот напишаа дека несаката бременост меѓу тинејџерите е нешто неизбежно кога тинејџерките порани тргнуваат со сексуални односи.

Додека била на час почнала да вика од болка. Тогаш професорката сфатила дека тинејџерката ќе се породи. Професорката и помогна при породувањето. По неколку секунди бебето безбедно пристигна на свет.

Секако, било кој со минимум здравствена култура знае дека породувањето не може да се заврши за неколку секунди, дека тоа сигурно би траело, дури и т.н. рапидни породувања не се толку брзо. Девојчето немало стомак, дури ни мал, а снимката е навистина неуверлива.

Погледнете го видеото, кое стана вирално: