Живот
29. July 2018 - 13:49

„ Денеска се сруши оној последен мост кој ја спојуваше Далмација со некое друго време - без Оливер повеќе не е исто!“

Петар Грашо на социјалната мрежа Фејсбук се прости од својот идол и колега Оливер Драгоевиќ. Тој во емотивната порака напиша дека ништо нема биде исто откако замина  најголемата музичка ѕвезда, но и раскажа неколку детали кои досега не биле откриени.