Кошарка
23. March 2020 - 18:39

Денеска без одлука за иднината сезоната во кошаркарскиот шампионат

Иако за денеска се очекуваше и МКФ да донесе одлука околу иднината на тековната, но прекината сезона во мак-баскетот, сепак тоа не се случи. 
 
Неофицијално.
 
Во Куќата на мак-баскетот ќе ги следат настаните и препораките пред се од државните институции, разбирливо поврзани со пандемијата на Коронавирусот, по што раководството соодветно ќе реагира.