Џет-Сет
28. January 2022 - 14:02

Бојана Скендеровски го промовираше новиот видео запис за песната „Зад завесите“

Пејачката Бојана Скендеровски го промовираше новиот видео запис за песната „Зад завесите“.

Зад завесите се потпишува искусен тим. Видео записот на новата балада е во режија на дно од најценетите имиња на македонската музичка естрада, Александар Ристовски -  Принц, кој со својот ексцентричен и секогаш уникатен стил со доминантни и директно прикажани симболи, на едноставен начин ја пренесува вистинската суштина на  меланхолијата на самата песна. Музиката и аранжманот се на Роберт Билбилов, а текстот е на Ксенија Николова.