Бизарно но вистинито
13. January 2016 - 18:08

БИЗАРНА КРАЖБА: Човек стави цел питон во гаќите!

 
Во продавница за домашни милинечиња „A to Z pet store“ во градот Портланд во државата Орегон, се случила многу бизарна крадба на питон.
 
Непознат маж посакал да украде питон долг најмалку еден метар кој чини 185 евра. Зошто, судејќи по напревеното, немал пари да го купи миленичето, решил да го украде така што го ставил во гаќи!
 
Сето тоа го снимиле камерите, а не се знае каква казна добил несудениот сопственик на питонот.