Македонија
29. September 2016 - 11:13

Без струја делови од Центар, Гази Баба, Сарај, Петровец, Ѓорче и Илинден

Поради технички зафати во електро-мрежата утре без електрична енергија ќе останат делови од Центар, Гази Баба, Сарај, Петровец, Ѓорче Петров и Илинден.

Во време од 9:00 до 14:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од улиците Ѓуро Ѓоновиќ, Берска, Марија Бурсаќ, Светиниколска и Прилепска во општина Центар, од 10:00 до 15:00 часот корисниците од дел од ул. Анастас Коцарев и ул. Мијачка во општина Ѓорче Петров, од 08:30 до 12:30 часот корисниците од ул. Лазар Поп Трајков броевите 20, 22 и 23 и Домот на Културата во општина Гази Баба, од 11:00 до 14:00 часот корисниците од дел од село Љубин во општина Сарај, од 09:00 до 12:00 часот корисниците од селата Кожле, Бадар, Блаце и Тотинци и тунелот Катланово во општина Петровец, од 08:00 до 11:00 часот корисниците од селата Бунарџик, Ајватовци и Кадино во општина Илинден и од 08:30 до 10:30 часот корисниците од подулици бр. 31 и бр. 49 во село Волково во општина Ѓорче Петров.