Македонија
29. March 2023 - 14:53

Апел за помош: Да му помогнеме на Никола

Апел за помош на Никола Ѓорѓиев.

Никола боледува од рак на коските и потребни се средства за негово понатамошно лекување.

Сите хумани граѓани може да донираат на трансакциската сметка: 200003717578051