Џет-Сет
17. February 2020 - 10:20

Аки Рахимовски стана татко на 64 години, доби ќерка со Словенката Барбара

Пејачот Аки Рахимовски (64), добил ќерка со 27 години помладата Словенка Барбара Весел (37).
 
Аки и Барбара на ќеркичката и дале име Антонија.Девојчето е родено пред три месеци, а веста ја потврдила мајката на здравствената техничарка од Словенија.
 
Парот досега врската ја држеше далеку од очите на јавноста.