Македонија
29. May 2024 - 9:29

Ахмети ќе се обрати од Мала Речица

Претседателот на ДУИ, Али Ахмети денеска ќе се обрати во јавноста од седиштето во Мала Речица.

Прес конференцијата е закажана за 13 часот, а се очекува да ги каже идните чекори на коалицијата Европски фронт.

Ова следува откако вчера се конституира новиот собраниски состав и објавата на договорот за формирање Влада меѓу ВМРО-ДПМНЕ, Вреди и ЗНАМ.