Loading Video...
Ракомет
28. April 2023 - 18:52

Ристовски: Нема да застанам додека Димевски не замине од спортот и не биде таму каде му е местото

Откако Македонскиот Олимписки Комитет (МОК) преку Дисциплинска комисија реши да го “суспендира на 4 години, Борко Ристовски, денеска легендарниот голман на Вардар и долгогодишен репрезентативец имаше средба со медиумите.

На истата, Борко ги презентира своите аргументи, особено за “затскривањето” зад институцијата МОК, на првиот човек Даниел Димевски.