Џет-Сет
25. April 2018 - 21:50

Зорица Брунцлик ја поддржала ќерката да стави силикони, но под еден услов- тоа што и го забранила ќе ве шокира

Откако медиумите на големо пишуваа за нејзината естетска корекција, се огласија и нејзините родители.

Зорица Брунцлик и Кемиш ја поддржаа нивната ќерка Злата да стави силикони, но само под еден услов.

-Со нас се консултираше пред неколку години и тогаш и рековме дека ќе ја поддржиме само ако го остави пушењето. Ги остави цигарите и скоро три години не пуши, а по тој повод реши да се почести себеси, сега е совршена, вели Зорица.

Таа вели и дека не гледа ништо лошо во ставањето на силикони доколку некој смета дека има естетски недостаток.