Живот
8. March 2016 - 18:20

Жестока исповед: Тој имаше голем пенис но и голем проблем - еве зошто

Моите другарки често зборуваат за тоа како големината не е важна, туку техниката, и мислев дека лажат. Кога созреав и дојде време да бидам сексуално активна сонував за голем пенис. По три-четири партнери ми се погоди „бинго“ - дечко за кој никогаш не би рекла дека има толку голема алатка што многу ме изненади.

По неколку состаноци завршив со него во кревет. И кога ги соблече гаките само што не се онесвестив. Пред моите очи имаше повеќе од 17 сантимери во опуштена состојба.

Толку беше убав што веднаш сакав да ми падне во раце и да го доживеам тоа што од неаодамна го фантазирав и за што сонував.

По неколку минути од нашето водење на љубов приметив дека задоволството не е толку совршено, осеќав нешто во мене кое не ме возбудуваше толку, па дури ни оргазам не доживеав.

По неколку обиди раскинавме. Малку подоцна слушнав дека момчињата што имаат голем пенис имаат и голем проблем- едноставно нема доволно крв за да биде доволно тврд.

Сега барам само мајстори кои го имаат тоа што им треба на секоја жена.