Живот
24. March 2017 - 11:28

Жените сакаат влакнести мажи

Жените не ги „палат“ ниту стомачни „плочки“, ниту бицепси, ниту трицепси, ниту затегнатите мускули поради кои мажите минуваат со часови во фитенс студијата, покажува едно американско истражување.

Како што објави „Њујорк Пост“, истражувањето направено преку проучување на тоа што жените најчесто гледаат на порно сајтовите, покажало дека дамите се „палат“ на влакнести мажи и повозрасни типови.  

Покрај ваквиот тип мажи, жените во голем број гледале и снимки на секс во тројка, како и водење љубов меѓу лезбејки.

Весникот наведува дека истражувањето покажало и дека без разлика што и да велат жените, нив, берем потсвесно, им е важна големината на машкиот полов орган. Така најпребарувани поими на порно сајтовите од страна на жените се оние кои ги содржат зборвите „голем алат“.