Бизарно но вистинито
13. јуни 2016 - 13:08

Жена во автобус испушатала крици: Патниците уплашени како да виделе ѓавол!

Возачот на автобусот бил избезумен кога патничка во автобусот се однесувала и испуштала крици како да е опседната од ѓавол.

Се случило во местото Сан Луис во Аргентина, а избезумениот возач морал да повика полиција, за да можат несреќната жена да изнесат од автобусот.

Додека жената главата ја вртела во круг, затечените патници се снимиле со телефон. Видеото брзо се појавило на интернет и предизвика лавина коментари. Многу луѓе ја споредиле со Линда Блер од филмот „Истерувач“.

Погледнете го видеото: