Џет-Сет
4. October 2015 - 20:35

Згодна водителка го тресе задникот среде емисија

Ако не сте сигурни дали бразилските водителки се најдобри на свет и дека тие имаат, без конкуренција, најголеми задници, еве уште еден во низата докази.
 
Како што покажува снимката од една бразилска емисија, ако публиката почне да губи интерес, доволно е само една водителка да стане, да почне да тверкува и со огромниот задник да ги „разбуди“ сите гледачи.
 
А таа е само една од многуте „надарени“ Бразилки.
youtube.com/watch?t=33&v=H0HkHP-v-r4