Бизарно но вистинито
11. December 2015 - 17:49

- Земам пари за секс, но не сум проститутка!

Пред неколку години, Сара-Кејт, тогашна студентка од Бостон, добила непристојна понуда од човек со кој била на состанок -  да оди кај него дома и да испробаат одредени секс-пози.

Тој човек всушност бил дедо од 75 години, кој починал веднаш после сексот па Сара-Кејт морала да повика Брза помош. Пред Брзата помош да пристигне таа заминала, со 500 долари во џеб кои и ги дал дедото.

Тврди дека не е проститутка, туку “Sugar Baby” девојка која излегува со постари мажи кои имаат пари да трошат на нејзе.

Една друга девојка изјавила дека тие мажи, се многу слатки и внимателни кон “Sugar Baby” девојките, а откако почнала да се занимава со тоа успеала да заштеди 80.000 долари.

Вели дека најдобри се оженетите мажи, бидејќи имаат ограничено време, а целта на оваа исповед е дел од едукација на млади девојки кои сакаат да тргнат по истиот пат.

Очигледно дека во Америка ова е многу проширена дејност, штом се појавила потреба за едукација на девојки кои сакаат да станат “Sugar Baby” девојки, а не знаат што точно треба да работат.

За сега постојат сајтови каде младите девојки можат да постават прашања и да побараат совет од постарите и поискусните девојки. Сара-Кејт е активна во едукацијата на младите неискусни девојки од почетокот на работа на сајтовите, а нејзиното искуство е големо. Таа има околу 30-тина постари мажи како нејзини клиенти.

Погледнете една од лекциите која треба да ја научат девојките: