Живот
12. February 2016 - 22:17

Вознемирувачко видео: Зовре вода и ја повика мачката, а потоа направи вистински ужас!

18-годишниот Леон Тиг од Чикаго, ја шокираше целата јавност со својот третман кон животните.

Имено, на социјалната мрежа Фејсбук тој објавил видео каде може да се види како зоврива вода, а потоа со истата ја посипува мачката која беше пред неговата куќа.