Македонија
20. July 2020 - 11:32

Вознемирувачко видео од вчерашната сообраќајна несреќа кај Свети Николе

Тешка сообраќајна несреќа се случи вчера на патот Свети Николе кон Куманово.

Видеото објавено на „Јутјуб“ е снимен автомобил кој се движи на средината на коловозот, а на моменти и сосема вози на спротивната лента.

Погледнете го моментот кога од спротивниот правец доаѓа друг автомобил и тие се судираат на патот.