Живот
16. May 2017 - 10:36

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Детето и се однесувало чудно, и тогаш ги видела снимките од градинка и ја дознала вистината

Не постои родител на земјата кој би му посакал зло на своето дете. Една мајка забележела дека нејзиниот син се однесувал чудно кога од градинка ќе се врати дома, а еднаш дошол и со модринки по телото.

Мајката веднаш отишла во болница и го пријавила случајот во полиција. Кога ги прегледале снимките од безбедносната камера ја дознале страотната вистина - воспитувачката го тепала нејзиното дете!

Ова е еден мал потестник дека секогаш треба да си ги проверите децата, дури и кога се наоѓаат на сигурно место како што е градинка.