Бизарно но вистинито
14. August 2015 - 18:15

Возеле низ невреме, но потоа го снимиле ова шокантна несреќа!

Тешко е да се инаетите со моќно торнадо, но се додека во живо не се уверите, не постои начин како да ја сфатите големината на нивното уништување.
 
Но она што ќе го видите во продолжение може да ни даде увид на таа неверојатна сила на мајката природа. Еден тајвански пар неодамна снимиле торнадо во акција, а снимката е навистина застрашувачка.
 
Погледнете го видеото: