Џет-Сет
10. March 2017 - 12:01

Вонбрачното дете на Кеба е познат водител

 
Драган Којиќ Кеба беше гостин во една теливизиска емисија, но доби едно изненадување кога водителот Филип рече, Кеба ми е татко.
 
 
- Кога го правев првето интервју со Кеба, тој во еден момент  ме прекина и ме праша: Знаеш ли дека јас сум твој татко? А потоа 15 минути ме убедуваше дека тој ми е татко, изјави Белан и додаде: Беше толку сигуран, ша сакав да и се јавам на мама да ја прашам што се случува, се потсети и пошегува водителот.