Здравје
13. October 2015 - 14:15

Внимавајте: Овие намирници предизвикуваат рак!

Еве кои намирници треба да ги одбегнувате: 

- Газирани пијалоци

-глукозно- фруктозен сируп

-индустриско масло од семки

- процесирана соја

- месни преработки

- кокошка од микробранова

- маргарин

- безмасни намирници