Македонија
19. October 2017 - 16:21

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ги злоупотребува државните инситуции во изборни цели и нерегуларности

Владечката партија ги злоупотребува државните институции, обвинува ВМРО-ДПМНЕ.. Од партијата велат дека злоупотребата е најизразена во Министерството за внатрешни работи.. Според ВМРО-ДПМНЕ, во овој период единствена задача на полицијата е активно учество во спроведувањето изборни нерегуларности..