Македонија
30. September 2019 - 9:53

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните својот гнев ќе го искажат на следните избори

СДСМ се што вети, излажа.

СДСМ наместо за граѓаните, работи за своите лични, тесно партиски и бизнис интереси преку криминал, уцени, рекет и притисоци.

СДСМ најавуваше дека оваа година ќе биде економска, а граѓаните добија рекетарска година.

Доказ за ова е срамна реализација на капиталните инвестиции од 20 проценти за првата половина од 2019 година.

Граѓаните својот гнев ќе го искажат на следните парламентарни избори кога ќе кажат доста е од Заев и неговата криминална банда.

Граѓаните ќе стават крај на владеењето на СДСМ и ќе започне обнова на Република Македонија.