Македонија
7. August 2021 - 18:36

Владата ќе ја одржи 97-та седница

Владата, вечерва со почеток во 19:00 часот, ќе ја одржи редовната 97-ма седница со повеќе точки на дневниот ред од својата програма за работа и од интерес на граѓаните.

За донесените одлуки и заклучоци од Владината седница, информираат од владината прес-служба, јавноста ќе биде известена преку соопштение веднаш штом ќе биде завршена.