Живот
22. December 2015 - 11:05

Вест која ќе ви го скрши срцето - Крава секој ден застанува еден ист автобус

Во Индија постои крава која секој ден доаѓа на едно исто место пред еден ист автобус. Пред четири години на истото тоа место автобус го убил нејзиното теле. 
 
Секој ден кога ќе го види автобусот, застанува пред него, го напаѓа со роговите, и не се откажува. 
 
Оваа вест ќе ви го скрши срцето.
 
Погледнете го видеото во продолжение: