Џет-Сет
31. October 2015 - 20:55

Верица Пандиловска јавно реши да покаже колку е богата

 
Пејачката Верица Пандиловска веќе подолго време апстинира од сцената посветувајќи се на работните и семејните обврски. Таа го искористи времето да си поигра со своите внуки.Инаку она што е интересно е дека малите убавци се и внуци на познатиот некрунисан крал на ромската музика Ибуш Ибраимовски.