Живот
15. February 2017 - 17:18

Вељко го предизвика Кристијан Голубовиќ, еве што напиша за него

Вељко Ражнатовиќ, не се сложи со фотографијата од Кристијан Голубовиќ објавена на Инстаграм профилот: "Легенди на 90-тите". Своето мислење синот на Цеца го изразил низ коментар кој го објавил на оваа друштвена мрежа на фотографијата на Голубовиќ.

- Ретардиран еден што го објавуваш него каква легенда е он - риалити стриптизета, напиша Вељко.