Македонија
30. јуни 2022 - 18:52

Вечерва седница на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ

Ве известуваме дека денес, четврток (30.06.2022) во 19:00 часот ќе се одржи седница на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ по што ќе следува изјава пред Централниот штаб на партијата.

Го покануваме вашиот медиум да ја проследи изјавата.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ