Џет-Сет
31. July 2016 - 18:03

Вака изгледаат браќата на Карлеуша

Јелена Карлеуша е позната како жена без влакна на јазикот. Таа пред неколку дена ја прослави 8 годишнината од бракот со својот сопруг Душко Тошиќ, со кој има две ќеркички. На тортата стоеше број 10 бидејќи тој ден бил и 10 годишнина од нивниот прв бакнеж.
 
Иван Карлеуша и Никола Карлеуша се браќата на пејачката кои не го пропуштијам овој момент и беа до неа. Едниот има 25, а другиот 16 години и се деца на нејзиниот татко, од кој мајката на Јелена, Дивна се разведе пред години.