Бизарно но вистинито
2. April 2016 - 12:50

Уживал во ручекот а тогаш во чинијата забележал...

Оброкот сам по себе треба да биде уживање, но на овој човек му се случило нешто што згади многумина. Тој додека јадел во храната забележал бубачка. Тој добил порција во која се наоѓал огромен црн инсект. Видеото е поставено на Јутјуб.