Балкан
16. August 2015 - 11:00

Ужасна сообраќајка го потресе регионот - Појасот го пресекол телото на девојката на половина

20-годишниот Милош Милошевиќ од Пожаревац кој загина во страшна сообраќајка, заедно со 17-годишната Дафина полај, се превртел со автомобилот со австриска регистрација, а она што пожарникарите и полицијата го нашле во автомобилот било ужасно.
 
Според податоците, со автомобилот управувал 24-годишниот Ненад Стевиќ, а откако автомобилот се истумбал, девојката која била врзана со сигурносен појас, буквално била пресечена од него од силината на ударите, а горниот дел од телото и излегол низ прозор, додека долниот останал на седиштето.
 
Се претпоставува дека ненад бил пијан и возел многу брзо. Тој ги однесе другарите во смрт, но помина со поелсни повреди.
 
Навистина ужасно!