Живот
9. January 2017 - 22:09

Ужас: Се роди двоглаво бебе

Раѓањето на машко бебе со две глави и официјално е потврдено откако снимката од новороденчето се појави на социјалните мрежи.

Снимката најверојатно ја поставиле роднини на детето, кои ни самите не можеле да веруваат во тоа што го виделе.

На снимката се гледа тукушто роденото бебе со две глави како плаче.

Лекарите одбиле да дадат повеќе детали за раѓањето на бебето, туку само потврдија дека мајката во стабилна состојба и дека бебето ќе биде задржано на набљудување.

На снимката се гледа дека бебето има едно тело и две глави, и дека станува збор за еден вид сијамски близнаци.

Детето со вакво тешко пореметување е родено во болница во Мексико.