Бизарно но вистинито
11. July 2016 - 14:08

УЖАС: Мајката и нејзиното момче го убиле двегодишното дете, бидејќи не сакало да јаде !

Заида (46) и Заини Јамари (46) пред речиси една година го убиле Мухамед, двегодишно момче затоа што не сакало да јаде! мајката и нејзиниот дечко прво го мачеле и малтретирале, а пото а го убиле.
 
Малиот Мухамед за еден месец требал ода наполни три години, а неговиот биолошки татко Даниел бил скршен од болка кога слушнал што се случило.
 
Тој лично го носел телото на детето во раце, а зборовите кои ги кажал во таа прилика ги трогнало сите присутни.
 
- Јас немав шанси да го запознаат мојот син додека беше жив. Единствен начин беше овој, да го носам неговото мртво тело во раце, - рекол Даниел.