Живот
21. February 2017 - 15:53

Уште од бебе спие со питон, но погледнете колку пораснал по 11 години

Ова видео кое стана вирално, а на него е 11 годишното дете Самбатх од Камбоџа. Тој има питон за свое домашно милениче, , но тоа што можете да го видите на снимката е дека ова дете спие со таа змија и дека ја третира како нешто сосема безопасно.

Од како се родил, неговите родители го пронашле овој питон во куќата и го исфрлиле. Но тоа што е интересно е дека секогаш се враќал, па одлучиле да го задржат како домашно милениче.

Во продолжение погледнете како изгледа тоа: