Македонија
14. February 2019 - 14:55

Уште еден 19-годишник во кобниот автобус

Деветнаесетгодишниот Ајдин Исмаили загина во тешката сообраќајна несреќа на автопатот Тетово-Скопје. Исмаили е меѓу најмладите загинати патници во превртениот автобус на Дурмо турс.

Во јавноста претходно беа објавени имињата и на студентите Онур Садику и Бобан Аврамовски.

Засега откриени се девет имиња од 14. трагично загинати лица.