Живот
6. November 2015 - 13:18

Урнебесно: Со шампон поливаше странци на плажа и ги доведе до лудило

Често на интернет може да најдете разни смешни видео снимки, каде креаторите на акцијата „малтретираат“ граѓани.
 
Досега можевте да видите голем број шеги, вклучувајки духови, зомби, лажна крв и слични реквизити.
 
Сепак, шега како оваа е вистинско освежување кое добро ќе ве расположи.