Живот
19. October 2015 - 12:52

УРНЕБЕСНО: Глушец „улови“ мачка!

Mачките се познати како ловци но и како едни од најопасните животни кога станува збор за помал плен особено за глувци.

Меѓутоа она што го фати камерата е несекојдневно и чудно.