Живот
21. December 2015 - 22:08

Тотално ќе ви го збуни умот - Ваква оптичка илузија до сега немате видено

Руското чоколадо Аленка стана вистински Интернет хит. Ова се случува ни помалку ни повеќе, туку поради опаковката на чоколадата, на која има мало дете по име Аленка, со крупни плави очиња, за кое не се знае дали се смее или плаче. Кога ќе остане само опаковката од слаткото уживање, настанува оптичка илузија. Не се знае дали девојчето е среќно, или пак има тажна емоција на себе. Според едни, Аленка се смее, а според други плаче. Што мислите вие?